طرح جایگزین انتقال پایتخت کلید خورد هشدار قرمز؛ ۱۱ شهر در محاصره آلودگی پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد

در چه صورت می‌توان اموال پدر شوهر را به عنوان مهریه گرفت؟

مهر دین مرد به همسر خود است و در موارد استثنا می‌توان آن را از پدر شوهر مطالبه کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 12
کد خبر: ۱۰۱۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، درباره دریافت مهریه از اموال پدرهمسر اظهار کرد: مهریه و صداق حق زن و دینی است که بر عهده مرد قرار می‌گیرد و او موظف به پرداخت این حق قانونی به همسر خویش است.

مطهری بیان کرد: طبق قانون و منطق هرشخصی متعهد به پرداخت دیون خویش است، بنابر این نمی‌شود فرد طلب خود را از شخصی به غیر از بدهکار درخواست کند. همانطور که بیان شد مهر دین مرد به همسر خود بوده و پدر مرد یا شخص دیگری وظیفه‌ای نسبت به پرداخت این دین ندارد مگر این که فرد دیگری برای پرداخت مهر ضامن مرد شده باشد.

وی درباره حالتی که می‌شود اموال پدر همسر را به عنوان مهریه مطالبه کرد گفت: همانطور که اشاره شد نمی‌توان مهر را از اموال پدر همسر مطالبه کرد، اما اگر پدر مرد، زودتر از خود مرد فوت کند، بخشی از مال به جا مانده از پدر به این مرد خواهد رسید و همسر مرد می‌تواند سهم الارث همسرش را توقیف و دریافت کند.

مطهری تصریح کرد: بر اساس ماده ۳۶۰ قانون امور حسبی، به طور کل هر کس خود را در مالی که از متوفی به جا مانده (ماترک) ذی نفع و صاحب سهم بداند می‌تواند نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام و درخواست انحصار وراثت را در شورای حل اختلاف مطرح کند.

این وکیل داداگستری اظهار کرد: مدیر دفتر شوررای حل اختلاف یا کارشناس رسمی دادگستری ابتدا نسبت به تحریر (صورت برداری) اموال متوفی و سپس در صورت لزوم نسبت به مهر و موم آن اقدام خواهد کرد.

وی ادامه داد: بنابر این زن قانونا می‌تواند ارثی را که از جانب پدر یا هر یک از بستگان همسرش به مرد رسیده، پس از طی مراحلی قانونی توقیف کرده، آن را به فروش برساند و به عنوان مهر مالک آن مال شود./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار