تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت

در چه صورت می‌توان اموال پدر شوهر را به عنوان مهریه گرفت؟

در چه صورت می‌توان اموال پدر شوهر را به عنوان مهریه گرفت؟ مهر دین مرد به همسر خود است و در موارد استثنا می‌توان آن را از پدر شوهر مطالبه کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 12
کد خبر: ۱۰۱۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، درباره دریافت مهریه از اموال پدرهمسر اظهار کرد: مهریه و صداق حق زن و دینی است که بر عهده مرد قرار می‌گیرد و او موظف به پرداخت این حق قانونی به همسر خویش است.

مطهری بیان کرد: طبق قانون و منطق هرشخصی متعهد به پرداخت دیون خویش است، بنابر این نمی‌شود فرد طلب خود را از شخصی به غیر از بدهکار درخواست کند. همانطور که بیان شد مهر دین مرد به همسر خود بوده و پدر مرد یا شخص دیگری وظیفه‌ای نسبت به پرداخت این دین ندارد مگر این که فرد دیگری برای پرداخت مهر ضامن مرد شده باشد.

وی درباره حالتی که می‌شود اموال پدر همسر را به عنوان مهریه مطالبه کرد گفت: همانطور که اشاره شد نمی‌توان مهر را از اموال پدر همسر مطالبه کرد، اما اگر پدر مرد، زودتر از خود مرد فوت کند، بخشی از مال به جا مانده از پدر به این مرد خواهد رسید و همسر مرد می‌تواند سهم الارث همسرش را توقیف و دریافت کند.

مطهری تصریح کرد: بر اساس ماده ۳۶۰ قانون امور حسبی، به طور کل هر کس خود را در مالی که از متوفی به جا مانده (ماترک) ذی نفع و صاحب سهم بداند می‌تواند نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام و درخواست انحصار وراثت را در شورای حل اختلاف مطرح کند.

این وکیل داداگستری اظهار کرد: مدیر دفتر شوررای حل اختلاف یا کارشناس رسمی دادگستری ابتدا نسبت به تحریر (صورت برداری) اموال متوفی و سپس در صورت لزوم نسبت به مهر و موم آن اقدام خواهد کرد.

وی ادامه داد: بنابر این زن قانونا می‌تواند ارثی را که از جانب پدر یا هر یک از بستگان همسرش به مرد رسیده، پس از طی مراحلی قانونی توقیف کرده، آن را به فروش برساند و به عنوان مهر مالک آن مال شود./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار